Welkom bij Shadow online; Dé zonwering webwinkel voor Screens, Rolluiken en Knikarmen tegen een scherpe prijs te bestellen!
Contact
Betaal veilig via uw eigen bank met iDEAL.

Kies uw type screen

Maak een keuze tussen een standaard screen of een ritsvast screen.

Wat is het verschil?

uitleg

Prijzen Screens

In de volgende stappen stelt u eenvoudig uw eigen screen samen. De prijs van een screen wordt bepaald door het formaat van het doek, de geleiders en extra gemakken zoals bijvoorbeeld een draadloze afstandsbediening, waarmee u uw screens met één druk op de knop kunt laten zakken. Stel zelf online uw ideale screen samen en bestel deze eenvoudig. U kunt hier de prijs tabel bekijken.

Standaard Screen

Een standaard screen is een vlakhangende zonwering. Screens zijn een ideale vorm van zonwering en bijzonder effectief omdat ze het volledige raam bedekken. Speciale aluminium geleiderprofielen zorgen ervoor dat uw screen altijd netjes voor uw raam of deur hangt. Het doek glijdt tussen de geleiders naar beneden.
Screens houden zonlicht tegen en screens houden ook de warmte buiten. Door toepassing van glasvezeldoek wordt warmte en zonlicht tot ruim 80% gereflecteerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Screen Ritsvast / Zipscreen

Onze Screen Ritsvast (Zipscreen) is identiek aan de Standaard Screen alleen dit ritsscreen is windvast. Door aan het doek een rits te maken die opgesloten zit in de geleider is hij windvast en muggendicht. Ideaal als u het raam erachter open wilt houden. Zo geniet u nog meer van uw zonwering.

Real Time Web Analytics